Το The Wild About the Child Shindig είναι ΑΥΤΟ το Σάββατο!

Το The Wild About the Child Shindig είναι ΑΥΤΟ το Σάββατο!

September 29, 2022 0 Von admin

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και μαζί του, εκατοντάδες παιδιά που χρειάζονται αγάπη, στέγη, προστασία, φαγητό και εκπαιδευτική βοήθεια στο Wildwood Hills Ranch της Αϊόβα. Το Ranch εξυπηρετεί τους ευάλωτους νέους όλο το χρόνο στο ασφαλές καταφύγιό μας 400 στρεμμάτων, αλλά έχουμε τους περισσότερους φοιτητές στο χώρο του ξενοδοχείου και μένουν μαζί μας κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μας συνεδριών προγραμματισμού. Κατά μέσο όρο, το The Ranch εξυπηρετεί πάνω από 1.000 νέους σε κίνδυνο και βετεράνους που έχουν ανάγκη ετησίως.

Ο προγραμματισμός που παρέχουμε δεν έχει κόστος για τους νέους που εξυπηρετούνται και συγκεντρώνουμε όλα τα κεφάλαια μέσω επιχορηγήσεων, δωρεών και εράνων.

Σε χρειαζόμαστε!

Ελάτε μαζί μας για το The Wild About the Child Shindig ΑΥΤΟ το Σάββατο, 21 Μαΐου στις 6 μ.μ. στο The Stine Barn στο West Des Moines και συνεργαστείτε μαζί μας στην αποστολή μας να υπηρετήσουμε τη νεολαία στην κοινότητά μας! Το 100% των κερδών από το The Shindig θα πάει κατευθείαν σε υποτροφίες για τους νέους που υπηρετούμε για να παρακολουθήσουν τον προγραμματισμό μας όπου μπορούν να βιώσουν ελπίδα, θεραπεία, εκπαίδευση και την άνευ όρων αγάπη του Θεού.

Παρουσιάστηκε στο The Event:

Ελάτε μαζί μας για μια βραδιά γκουρμέ φαγητού και ποτών, ζωντανής μουσικής, διασκέδασης, δημοπρασιών και πολλά άλλα! Η φετινή εκδήλωση θα περιλαμβάνει ένα νόστιμο δείπνο από τοπικούς πωλητές φορτηγών τροφίμων The Bearded Jackal και The Big Red Food Truck με τοπικά αποστάγματα, σάντουιτς παγωτού από το Thelma’s και Parinda Cupcakes!

Επίσης, θα παρέχεται ζωντανή μουσική από Ρόις Τζονς και Oreo Meatwagon και φωτογραφία από Κρίστοφερ Μαχάρι.

Θα υπάρξουν επίσης μερικά απίστευτα είδη δημοπρασίας σε ζωντανή δημοπρασία, συμπεριλαμβανομένης μιας απόδρασης για 10 άτομα Αγ. ΛουκίαΔείπνο με τον Κυβερνήτη στο Terrace Hillμια εμπειρία Farm to Table για 10 άτομα στο Rose Farm και ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

Σημείωση: η σιωπηλή δημοπρασία θα έχει πάνω από 50+ αντικείμενα και θα είναι διαθέσιμη για υποβολή προσφορών στο διαδίκτυο! Έτσι, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να φτάσετε στην εκδήλωση, μπορείτε να υποβάλετε προσφορά για εκπληκτικά αντικείμενα δημοπρασίας ΕΔΩ!

Κλείστε τα εισιτήριά σας σήμερα για να παρακολουθήσω ένα από τα πιο αξέχαστα και ζωογόνα γεγονότα του 2022!!

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους χορηγούς μας για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης!

Χορηγοί Platinum:

Χρυσοί Χορηγοί:

Αργυροί Χορηγοί:

Χάλκινοι Χορηγοί:

Κέβιν Σμιθ

Για σίγουρη στέγη

Rose Farm

Jon & Connie Van Roekel

Ασφάλιση IMT

Χολμς Μέρφι

Archer Home Center

Power Life Yoga

Ίδρυμα GuideOne

Tod & Sherry Driscoll

Grefe Capital Management

Foster Group