Το 2023 Manhattan Witness for Life με αυγά, αποκριάτικες μάσκες και ανατριχιαστικές στολές Πάπα — αλλά αυτό δεν μας πτόησε

Το 2023 Manhattan Witness for Life με αυγά, αποκριάτικες μάσκες και ανατριχιαστικές στολές Πάπα — αλλά αυτό δεν μας πτόησε

Januar 17, 2023 0 Von admin
Προσκεκλημένη ανάρτηση από τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Βορειοανατολικού Πεδίου της SFLA Savannah Craven

GUEST POST: Το πρώτο Μανχάταν, Νέα Υόρκη Μάρτυρας για τη Ζωή του 2023 πρόσφατα συνέβη κατά την οποία υποστηρικτές της ζωής από την περιοχή συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία στη Βασιλική του Παλιού Καθεδρικού Ναού του Αγίου Πατρικίου, που ακολούθησε έκθεση του Ευλογημένου Μυστηρίου και μια πομπή Ροδαρίου για την Προγραμματισμένη Γονεία. Η ειρηνική μάρτυράς μας για τη ζωή, ωστόσο, διακόπηκε από το διαρκώς θυμωμένο λόμπι των αμβλώσεων.

Όταν μπήκα στον δρόμο της Βασιλικής για να παρακολουθήσω τη λειτουργία, με συνάντησαν πολλοί υποστηρικτές των αμβλώσεων που έκλεισαν το πεζοδρόμιο και κρατούσαν πινακίδες που έγραφαν «Να είσαι υπέρ της επιλογής» και «Ο Θεός αγαπά την άμβλωση». Όταν η μάζα βγήκε έξω και φύγαμε από το κτίριο, η σκηνή έξω είχε γίνει μόνο μεγαλύτερη, πιο δυνατή και πιο άσχημη. Το πλήθος υπέρ των αμβλώσεων είχε φορέσει απόκοσμες μάσκες για το Halloween και κάποιοι φώναζαν από τα μικρόφωνα καθώς περίπου 50 αστυνομικοί στριμώχνονταν γύρω από την εχθρική ατμόσφαιρα.

Ξεκινήσαμε την προσπάθειά μας να περπατήσουμε μέχρι το Planned Parenthood, αλλά μια βόλτα που συνήθως διαρκούσε περίπου τέσσερα λεπτά χρειάστηκε στην πραγματικότητα περισσότερο από μία ώρα λόγω του όχλου υπέρ των αμβλώσεων που μπλοκάρει το πεζοδρόμιο. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ένας υποστηρικτής των αμβλώσεων επαναλάμβανε συνεχώς «Η Παναγία σε μισεί γιατί είσαι αηδιαστικός», ενώ άλλοι τραγουδούσαν φωνάζοντας «Δόξα τω Θεώ για την άμβλωση».

Κάποιοι πέταξαν ακόμη και αυγά σε φοιτητές Students for Life of America (SFLA) από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια, ενώ άλλοι έδωσε το μεσαίο δάχτυλο στον μοναχό Christopher „Fidelis“ Moscinski, ο οποίος οδηγεί τη μηνιαία πομπή προς το Planned Parenthood. Ένας άλλος υποστηρικτής των αμβλώσεων από The Crackhead Barney ομάδα ντυμένος σαν τον Πάπα και προσάρτησε μια κούκλα μωρού σε ένα μακρύ κορδόνι μέσα στο εσώρουχό της. Ένας άλλος υποστηρικτής των αμβλώσεων κρατούσε μια πινακίδα που έγραφε «ψεύτικη συνοδός» δίπλα στον τοπικό συνήγορο του πεζοδρομίου.

Αυτό αποδεικνύει ότι το λόμπι των αμβλώσεων δεν είναι για την ελευθερία της «επιλογής», (γιατί γιατί να τους νοιάζει αν ένας σύμβουλος πεζοδρομίου πρόσφερε μια άλλη επιλογή;) αλλά μάλλον για την άμβλωση.

Καθώς το Planned Parenthood of Greater New York διαφημίζει τις άμεσες αμβλώσεις έως τις 24 εβδομάδες (περίπου 6 μηνών) – μια ηλικία κύησης κατά την οποία πολλά μωρά έχουν γεννηθεί και επιβιώσει εκτός μήτρας τώρα λόγω των ιατρικών προόδων μας – η ομάδα μας κράτησε επίσης 22- εμβρυϊκό μοντέλο μιας εβδομάδας μαζί με ένα ζευγάρι λαβίδες για να δείξει την πραγματικότητα του τι συμβαίνει μέσα στην εγκατάσταση.

Από τη θετική πλευρά, η οργάνωση υπέρ της ζωής Feminists Choosing Life of NY, μαζί με τοπικούς ακτιβιστές στο πεζοδρόμιο, κατάφεραν να σώσουν το μωρό μιας γυναίκας που ήταν έγκυος επτά εβδομάδων. Ήρθε στην εγκατάσταση ζητώντας άμβλωση και έφυγε με μη βίαιες τοπικές πηγές.

Ενώ αυτόΜάρτυρας για τη ΖωήΤο 2023 σίγουρα δεν ήταν χωρίς δυσκολίες, ήταν αναζωογονητικό να βλέπεις ότι, σε ένα μέρος όπως το Μανχάταν, ο αριθμός των υπέρμαχων της ζωής ξεπέρασε κατά πολύ τον αριθμό των υποστηρικτών των αμβλώσεων. Πολλές φορές, αρκεί μόνο η παρουσία της ζωής έξω από μια εγκατάσταση εκτρώσεων για μια γυναίκα να αλλάξει γνώμη για την άμβλωση, και ήμασταν ευτυχείς που μπορούσαμε να κάνουμε ακριβώς αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: Το να είσαι ακτιβιστής υπέρ της ζωής είναι μια πρόκληση, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να τα παρατήσεις

Προβολές ανάρτησης: 64