Λούνα παρκ αφίσα ξυστό |  Chica και Jo

Λούνα παρκ αφίσα ξυστό | Chica και Jo

Januar 17, 2023 0 Von admin

από: Jo

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών και ενδέχεται να αποζημιωθούμε εάν κάνετε μια αγορά αφού κάνετε κλικ σε αυτούς.

Λούνα παρκ αφίσα

Ο φίλος της κόρης μου είναι μεγάλος λάτρης των λούνα παρκ και λατρεύει να επισκέπτεται όσους περισσότερους μπορεί. Ήθελε να του δώσει έναν τρόπο να καταγράψει σε ποια πάρκα έχει πάει, αλλά δεν βρήκε πουθενά μια αφίσα για το λούνα παρκ. Έτσι, αποφασίσαμε να φτιάξουμε το δικό μας.

Αφίσα με τα 100 καλύτερα λούνα παρκ

Σχεδιάσαμε μια πολύ όμορφη αφίσα που περιλαμβάνει 100 κορυφαία λούνα παρκ, το καθένα με μια φωτογραφία και το όνομα και την τοποθεσία του πάρκου. Μπορείτε να αγοράσετε το δικό μας Αφίσα με τα 100 καλύτερα λούνα παρκ στο κατάστημά μας Etsy.

Η αφίσα είναι πραγματικά φοβερή από μόνη της και θα φαινόταν υπέροχη κρεμασμένη στον τοίχο ή σε ένα πλαίσιο. Ωστόσο, αν θέλετε να το πάρετε στο επόμενο επίπεδο για τον αληθινό λάτρη του λούνα παρκ, μπορείτε να κάνετε όπως κάναμε εμείς και να το μετατρέψετε σε μια αφίσα.

Φτιάχνοντας μια αφίσα DIY scratch-off

Δεδομένου ότι η διαδικασία γρατσουνίσματος έχει τη δυνατότητα να βλάψει την αφίσα, σας συνιστούμε πρώτα να κάνετε πλαστικοποίηση της αφίσας. Αυτό μπορεί εύκολα να γίνει στο τοπικό σας κατάστημα ειδών γραφείου και κάνει ΟΛΗ τη διαφορά. Όταν πηγαίνετε να γρατσουνίσετε τα πάρκα που έχετε επισκεφτεί, η πλαστικοποίηση θα αποτρέψει το γδάρσιμο ή το βαθούλωμα της αφίσας από κάτω.

Η μετατροπή αυτής της αφίσας σε μια αφίσα είναι πραγματικά πολύ εύκολη. Απλά παραγγείλτε αυτά Αυτοκόλλητα 2×2 τετράγωνα και εφαρμόστε τα απευθείας πάνω από τις εικόνες των λούνα παρκ.

Δείτε πόσο τέλεια καλύπτουν τις εικόνες!

Συνεχίστε μέχρι να καλυφθούν όλα και μην στεναχωριέστε αν τα αυτοκόλλητα είναι ελαφρώς τσαλακωμένα, καθώς θα γρατσουνιστούν όλα τελικά.

Ξύσιμο των εικόνων της αφίσας

Ο φίλος της κόρης μου λάτρεψε απόλυτα αυτή τη μοναδική αφίσα με το ξυστό λούνα παρκ και αμέσως άρχισε να δουλεύει ξυστάνοντας τα πάρκα στα οποία είχε ήδη πάει.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι υπάρχουν μερικά λούνα παρκ στην αφίσα για τα οποία δεν είχε ακούσει ποτέ πριν, οπότε τώρα αυτή η αφίσα είναι μια λίστα με τα σημεία που θέλει να πάει.

Ποιες άλλες αφίσες θα θέλατε να έχετε και δεν μπορείτε να βρείτε;

Λούνα παρκ αφίσα